top of page

scheel copenhagen 

9000+ karrierecoachingforløb
90+  gruppeforløb
1500+  kurser & workshops

nyt job

og ny karriere

Det er aldrig rart at miste sit job.

Uanset hvor meget man forbereder sig på de forandringer, omverden kontinuerligt fører med sig, er det for de fleste en følelsesmæssig og ny situation, når det job, man besidder, pludselig forsvinder. 

Alligevel bliver det oftest en givende og spændende proces, når man arbejder med sine kompetencer og finder nye veje, hvor man kan sætte sig selv i spil.

Et Karrierecoaching,- eller Outplacementforløb er altid individuelt og tager udgangspunkt i din nuværende situation, når du skal finde et nyt job. 

 

Forløbet giver dig indsigt i, hvor du kan bidrage med dine kompetencer fremadrettet i en ny organisation eller virksomhed og støtter dig igennem jobsøgningsfasen til den næste stilling. Der arbejdes således med alle aspekter af jobsøgningen, hvor bl.a. purpose, motivation, kompetencer, personlig afklaring, kontakt til virksomheder og netværk samt velbefindende indgår. 

Jeg har coachet og rådgivet over 5000 Karriere,- og Outplacementforløb, og har således stor erfaring med at hjælpe mennesker til at få et nyt job og /eller en ny karriere.

 

Hvordan kommer jeg videre på den bedst mulige måde?

For at være sikker på, at jeg kan hjælpe dig, tager jeg et telefonmøde med dig, inden

der aftales opstart af den første session.

 

Har du spørgsmål til Karrierecoaching og Outplacementforløb, er du meget velkommen til at kontakte mig.

bottom of page