top of page

mission

 

Med afsæt i mine mange rådgivnings- og coachingsessioner, har jeg erfaret, hvor stort behovet er, for det enkelte menneske, at udvikle sig personligt i forbindelse med sit job og sin karriere.

 

Det er derfor ikke svært for mig, at sætte ord på mit ønske om at hjælpe så mange organisationer og virksomheder, som muligt, med at tilbyde deres ledere og medarbejdere coachende og udviklende samtaler med fokus på deres karriere, drømme, udvikling og trivsel.

At have kendskab til sig selv og hvordan man kan bidrage med sit talent og sine ressourcer, uden at gå på kompromis med sit behov for at udfolde sig som menneske, og leve det liv man ønsker iøvrigt, er blevet et vigtigt element hos langt de fleste i dag.

 

Jeg har derfor specialiseret mig i at undervise i coaching og karriere, så endnu flere mennesker ude på arbejdspladserne kan få glæde at den særlige tilgang for personlig indsigt, som den coachende samtale giver, og for at forhindre mistrivsel og stress.

 

 

Lack of knowledge is a lack of power - that's why sharing is a must!

Skærmbillede 2023-04-04 kl. 20.16.47.png

hvordan

 

Jeg underviser primært HR konsulenter i at afholde karrierecoachingsamtaler internt i både de private virksomheder og den offentlige sektor, og viser hvordan virksomheden kan få skabt en Karrieretrend eller et 'Karriereunivers', hvorfra HR kan tilbyde ledere og medarbejdere de professionelle, målrettede og konstruktive coachingsamtaler. I mit koncept arbejder jeg med moderne metoder og personlighedsudviklende, validerede værktøjer. 

 

Coaching er blevet et udbredt og benyttet redskab, og jeg ser en stor forskel på Life Coaching og Karriere Coaching. 

Jeg har derfor skrevet e-bogen 'Succesfuld Karrierecoaching', som fokuserer på forskellen, og hvordan man coacher mennesker videre i deres job og karriere. 

 

Derudover afholder jeg team-sessioner, hvor medarbejderne lærer hinanden at kende, som er hele fundamentet for den psykologiske tryghed, der skal til, for at teamet sammen kan opnå succes.

Den psykologiske tryghed skaber grundlag for de vigtige elementer som; respekt, åbenhed, tillid og loyalitet, der gør, at den enkelte medarbejder kan bede om hjælp, kan begå fejl uden at føle sig hængt ud, kan tillade sig at være i tvivl og usikker og således kan få lov til at udvikle sig i et trygt miljø, hvor man værdsætter alle. 

Ved at kende til sine egne og andres måde at reagere og opfatte adfærd og kommunikation, skaber man forudsætningen for tryghed i teamet.

 

udvikling

Min virksomhed, scheel copenhagen, er et Coaching Studio, hvor jeg hele tiden løbende søger udvikling og ny læring. Jeg har rejst meget og har altid været nysgerrig efter at lære forskellige kulturer at kende. Det har givet mig et inspirerende fundament at udøve min praksis på.

 

Gennem scheel copenhagen arbejder jeg som associeret partner med udvalgte konsulenter og organisationer, og med over 9000 coaching,- og rådgivning sessioner og mere end 1000 kurser inden for coaching,- og karriereudvikling, har jeg hjulpet mange mennesker med at overkomme forandringer i arbejdslivet, også hvad angår et nyt job og en ny karriere.

To use your knowledge is to show your Power 

bottom of page