E- bog Kapitel 2 Succesfuld Karriererådgivning

November 20, 2015

 

Så er Kapitel 2 her! 

E-bogen SUCCESFULD KARRIERERÅDGIVNING

  

 

Download Kapitel 2 fra min nye e-bog gratis!  

Kære Netværk

TUSIND TAK! 


Først og fremmest tusind tak for alle de fantastiske tilbagemeldinger på mit første kapitel
i min e-bog Succesfuld Karriererådgivning. Jeg er dybt taknemmelig for jeres positive og fantastiske feedback, og jeg er overvældet og super glad for alle de tilkendegivelser, jeg har fået om, at bogen rammer et stort behov i et unikt og følsomt kompetenceområde,- nemlig karriererådgiverens kompetenceudvikling og udfordrende arbejde i et fantastisk spændende felt.

 

Tusind tak, - jeres feedback fortæller mig, at jeg er på rette spor.KAPITEL 2 

Det har været en stor fornøjelse at skrive Kapitel 2, og jeg håber, du vil få lige så meget ud af dette kapitel som det første. 
 

Gå direkte til nedenstående link og download Kapitel 2.
 

ps. Hvis du ikke allerede kender til og har modtaget og læst Kapitel 1 fra min e-bog Succesfuld Karriererådgivning, kan du med fordel læse videre her på siden og få mulighed for at downloade både Kapitel 1 & 2 på samme tid.


 

SUCCESFULD KARRIERERÅDGIVNING KAPITEL 2 2015HVORFOR SUCCESFULD KARRIERERÅDGIVNING?JEG HAR VÆRET ’bidt’ af karriererådgivning, lige siden den allerførste gang jeg sad overfor et andet menneske og skulle coache i konteksten.

MIN FASCINATION for det enkelte menneskes historie holder aldrig op, og hver eneste rådgivning er en gave! Jeg har de mest dejlige mennesker i rådgivning og inspirerende mennesker på mine workshops, og jeg har fantastiske karriererådgivere og coaches i mit netværk, som jeg videndeler med kontinuerlig.
Uden alle disse mennesker havde jeg ikke været den rådgiver, jeg er i dag. Jeg har verdens bedste job!

BOGEN Succesfuld Karriererådgivning er skrevet på baggrund af mine mange hundrede rådgivninger, utallige workshops og foredrag indenfor konteksten, og handler om hvordan du rådgiver mennesker, der skal videre i deres karriere og job,- så det virkelig rykker!

For alle kan lære kunsten! Og der er brug for den!
Vi udvikler os, skifter job og karriere som aldrig før!

BOGEN GIVER DIG værktøjskassen til en kompetent, inspirerende og succesfuld karriererådgivning.

FOR ALLE DER RÅDGIVES, fortjener at få den bedste rådgivning af den der rådgiver, og alle der rådgiver, fortjener at kunne give den de rådgiver den allerbedste rådgivning.

INTET MINDRE END!

Og det er uanset, om du arbejder som rådgiver i privat regi, i et konsulenthus, som jobkonsulent i et jobcenter eller karriererådgiver i en A-kasse,- ELLER ...måske aldrig har rådgivet før i den kontekst!

OG SÅ HANDLER bogen naturligvis om dig som karriererådgiver! For alle kan kalde sig karriererådgiver, men ikke alle oplever, at de har kompetencerne til at levere en succesfuld karriererådgivning, - for hvad er det? Og hvem er du som rådgiver?


 

Jeg glæder mig til at dele med dig!

E-bogen er gratis, jeg arbejder på et kapitel hver måned, som du kan downloade her fra mine nyhedsmails eller direkte fra min website.


 

HOLD ØJE MED de kommende kapitler.
Jeg skal nok advisere dig. 

 

 

Bedste hilsener Barbara 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Læs også...

Hvor mange tatoveringer ...

April 4, 2016

1/3
Please reload

FORRIGE POSTS 

September 14, 2016

August 10, 2016

June 23, 2016

Please reload

TIDLIGERE POSTS
Please reload

SØG

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

FOLLOW ME
  • Facebook Basic Square

SCHEEL CPH

Barbara Maegaard Scheel

Kontaktinformationer

Barbara Maegaard Scheel / Scheel Cph - CVR: 20853131

Mail: barbara@scheelcph.dk - Mobil: +45 4050 2950

Øvrige oplysninger 

Nordea Bank- Lyngby Afdeling - Lyngby Hovedgade 98, 2800 Lyngby

Konto: Reg. 2252 / Kontonr. 6279452540

SCHEEL CPH  Barbara Scheel   +45 40502950  barbara@scheelcph.dk   CVR 20853131

Website by SCHEEL CPH - since 2014 - All rights reserved - Copyright 2019