Den ærlige snak!


Den ærlige snak'WOW - du har en fantastisk profil, og dit CV ser rigtig godt ud!'

Sådan en besked har rigtig mange af de mennesker, jeg har i outplacementforløb og karriererådgivning, modtaget fra deres venner og bekendte, rådgivere i deres A-kasse og Jobcenter og fra deres netværk iøvrigt.

Og profilen og CV'et ser rigtig godt ud (- på papiret!)

Udfordringen er bare, at disse mennesker (jeg kalder dem kandidater) på trods af en god profil og et godt CV - ikke har fået et job. Og hvorfor har de ikke det? I langt de fleste tilfælde har de ikke haft den ærlige snak med ovenstående venner og bekendte, rådgivere og netværk. Den ærlige snak, handler om den dialog, man har, hvor man lægger al skriftlig materiale til siden og udelukkende koncentrerer sig om at finde ind til den ægte kerne personen, man sidder overfor, besidder. Den ærlige snak kommer, når vi tør gå tæt på hinanden og støtte hinanden i at komme tæt på os selv. Når vi bliver coachet på en respektfuld og empatisk måde, finder vi frem til, hvad vores værdier er, hvad der er vigtigt for os i vores liv, hvordan vi viser følelser, og hvordan vi håndterer konflikter. For det er den ægte kerne, der er interessant. Det er det ægte menneske, og det menneske som er autentisk, og som er i integritet, der på magisk vis får dette tydeliggjort og præsenteret i sit CV og i sin profil og i sine ansøgninger. Og det er den ærlige snak, der får os til at være ærlige overfor os selv. Det er den ærlige snak, der får os til at rykke, så vi kan være tro mod vores ønsker og behov og finde modet til at forfølge de rette drømme og karriereveje.

Når vi har den ærlige snak, åbner vi ubevidst for de utallige og mangfoldige muligheder, der ligger foran os. Det er fuldkommen fantastisk, og det er helt igennem vidunderligt.


'Have the courage to follow your heart and intuition.

They somehow know what you truly want to become.' – Steve Jobs


Rigtig god weekend De bedste hilsener Barbara Karrierecoach og underviser SCHEEL CPH

Læs også...
FORRIGE POSTS 
TIDLIGERE POSTS
SØG
No tags yet.
FOLLOW ME
  • Facebook Basic Square

SCHEEL CPH

Barbara Maegaard Scheel

Kontaktinformationer

Barbara Maegaard Scheel / Scheel Cph - CVR: 20853131

Mail: barbara@scheelcph.dk - Mobil: +45 4050 2950

SCHEEL CPH  Barbara Scheel   +45 40502950  barbara@scheelcph.dk   CVR 20853131

Website by SCHEEL CPH - since 2014 - All rights reserved - Copyright 2019