'Ud af boxen'...

 

 


 

UD AF BOXEN 

 

 

Jeg har mistet min identitet. Jeg ved ikke, hvem jeg er, og hvad jeg kan. Jeg føler, jeg er en færdig mand... 

Jeg føler det, som om jeg sidder i en 'box' og kan ikke komme ud! ...'

 

 

Morten var tidligere CEO. Han var total udbrændt og havde fuldstændig ’mistet sig selv’, da han opsøgte os i januar i år. Knap et år havde han været uden job. Han fortalte, at han havde været udbrændt, den dag han forlod sit job, og trods tiden der var gået siden, havde han stadig den samme følelse i kroppen. Han havde mistet gnisten til at komme tilbage til arbejdsmarkedet, og var i tvivl om han overhovedet var i stand til varetage et job igen, og især et job på samme niveau som tidligere. Hans udtryk i ansigtet og hele hans kropsholdning vidnede om, at han var nedtrykt og i ubalance.

 

'Jeg har mistet min identitet. Jeg ved ikke, hvem jeg er, og hvad jeg kan. Jeg føler, jeg er en færdig mand... 

Jeg føler det, som om jeg sidder i en 'box' og kan ikke komme ud! ...'

 

Efter 6 outplacement-møder, hvor vi gik 'spadestikket dybere', var Morten igen på banen og landede i april måned i år en toppost.

Morten er hovedpersonen i vores første artikel i vores online SUPPLY Magasin. Læs artiklen i sin helhed på nedenstående link.

 

SUPPLY Magasinet

 

SUPPLY Magasinet er en direkte konsekvens, af det vores kunder og kandidater minder os om gang på gang. Nemlig de eksistentielle ting i livet og at finde ‘tilbage til sig selv.’

Vi er hoppet ud i det og har produceret et magasin, som er et add-on og et supplement til den ordinære tænkning og de almindelige værktøjer inden for Karriererådgivning, Outplacement og Coaching. Magasinet er til for at inspirere dig. Magasinet  går ’spadestikket dybere’ og bidrager til den moderne udvikling af dig som leder og medarbejder, der søger den dybe mening med arbejdet og livet.

 

Læs artiklen her og tjek vores magasin ud.

 

Barbara & Jesper
Outplacement SUPPLY

www.outplacementsupply.dk 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Læs også...

Hvor mange tatoveringer ...

April 4, 2016

1/3
Please reload

FORRIGE POSTS 

September 14, 2016

August 10, 2016

June 23, 2016

Please reload

TIDLIGERE POSTS
Please reload

SØG

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

FOLLOW ME
  • Facebook Basic Square

SCHEEL CPH

Barbara Maegaard Scheel

Kontaktinformationer

Barbara Maegaard Scheel / Scheel Cph - CVR: 20853131

Mail: barbara@scheelcph.dk - Mobil: +45 4050 2950

Øvrige oplysninger 

Nordea Bank- Lyngby Afdeling - Lyngby Hovedgade 98, 2800 Lyngby

Konto: Reg. 2252 / Kontonr. 6279452540

SCHEEL CPH  Barbara Scheel   +45 40502950  barbara@scheelcph.dk   CVR 20853131

Website by SCHEEL CPH - since 2014 - All rights reserved - Copyright 2019