Du kan miste dit job men ikke dit KALD!

'Du kan miste dit job, men ikke dit kald'. Forfatter Marianne Williamson


Kender du følelsen af at være bange for at miste dit job? Og kender du samtidig følelsen af, at du føler dig helt forkert og 'fanget' i netop selvsamme job, som du er bange for at miste?

I så fald er du ikke alene! Følgende forfattere siger:

'Du kan miste dit job, men ikke dit kald'. Forfatter Marianne Williamson

'Et Job kræver, at du passer ind i en form. Et kald afpasser sig efter dig'. Forfatter Rebecca CampbellRigtig mange af os har oplevet eller oplever lige nu, at vi ikke bruger os selv på en måde, som vi ønsker, og som gør os glade, tilfredse og lykkelige.

Vi føler os bundet til omkringliggende og udefrakommende omstændigheder og glemmer, at det faktisk er os selv, der har ansvaret for, hvordan vi har det og føler os. I vores angst for at miste vores job, forsøger vi at overbevise os selv om, at vi passer ind i en bestemt kontekst, selvom vi måske mistrives, og vi glemmer fuldkommen at lytte til vores krops symptomer og vores sinds signaler.


Vi glemmer måske, at vi på et tidspunkt havde store forventninger til os selv, vores liv og arbejdsliv, og at vi glædede os til at komme ud i verden og bruge os selv og være med til at gøre en forskel. Vi glemmer måske også, at vi rent faktisk havde enormt meget energi og drive og var fuld af iver og lyst efter at kaste os ud i arbejdsopgaver og bidrage med vores ypperste tilegnede og tillærte kompe-tencer.


Måske har vi rent faktisk glemt, hvordan og hvornår det var, at vi mistede vores drive og gnist og vores følelse af vores 'kald'. Og måske har vi glemt det med vilje? For det er nu engang ret praktisk at glemme disse følelser, når man befinder sig i hamsterhjulet og mistrives.


Men du kan finde tilbage til dit 'kald'. Du kan finde tilbage til det, som du brænder for, og det som din krop og dit sind kontinuerligt forsøger at få dig til at gøre. Du kan rent faktisk finde tilbage til den tilstand, hvor du følte, at hele verden stod ' åben' for dig, og leve det liv du drømmer om.


Det kræver blot, at du har modet og viljen og tør lytte. Lytte til din indre stemme og overgive dig til dig selv.

Flow

Vi ved både fra os selv og fra vores kunder og kandidater, at det kræver mod at have mod! Vi ved, hvad det vil sige at træde ud i uvisheden og at være nødsaget til at forfølge sin intuition. Vi ved også, hvor meget flow vi kan skabe, når vi tør lytte til os selv.

Læs om Kristina Trolle, og hvad der skete for hende, da hun slap angsten og fulgte sin intuition og sit kald, i vores SUPPLY Magasin. Klik her

Lyt til dine inderste tanker. Mærk hvad de gør ved dig og dit flow.

Rigtig god dag.

Barbara Scheel & Jesper Møller Outplacement SUPPLY

www.outplacementsupply.dk

modelfoto - wix.com

Læs også...
FORRIGE POSTS 
TIDLIGERE POSTS
SØG
No tags yet.
FOLLOW ME
  • Facebook Basic Square

SCHEEL CPH

Barbara Maegaard Scheel

Kontaktinformationer

Barbara Maegaard Scheel / Scheel Cph - CVR: 20853131

Mail: barbara@scheelcph.dk - Mobil: +45 4050 2950

Øvrige oplysninger 

Nordea Bank- Lyngby Afdeling - Lyngby Hovedgade 98, 2800 Lyngby

Konto: Reg. 2252 / Kontonr. 6279452540

SCHEEL CPH  Barbara Scheel   +45 40502950  barbara@scheelcph.dk   CVR 20853131

Website by SCHEEL CPH - since 2014 - All rights reserved - Copyright 2019