Hvor mange tatoveringer ...


Hvor mange tatoveringer har han mon under skjorten? ...

Det er ingen hemmelighed, at tatoveringer er blevet hypermoderne. Det er din bedste ven eller veninde, din kollega, din nabo, halvdelen af mødregruppen, den lokale håndværker, din kæreste, søn, datter, mor eller far, der har en tatovering.

Men udover at tatoveringen er blevet en udbredt og og accepteret kropsudsmykning, og man mener, at denne tilgodeser tidens behov for individualisering, integritet og selviscenesættelse, er tatoveringen også noget af det eneste, som ingen kan tage fra os!

Vi kan blive fyret fra vores job, være nødsaget til at sælge vores hus og bil, og vi kan miste alle vores øvrige finansielle aktiver - men vi kan ikke miste vores tatoveringer. Man kan til og med hive vielsesringene af fingrene på os, hvis vi er flygtninge og krydser Danmarks grænse, sætte renten op på vores realkreditlån eller hæve taksten på den kollektive trafik uden at vi kan gøre noget som helst, - men tatoveringerne beholder vi stadigvæk for os selv.

Og midt i en tid, hvor antallet af lidelser som stress og depressioner taler sit eget sprog, og hvor årsagen hertil ligger i antagelsen af et stort pres fra omverdenen, hvor effekten er frygt og angst for ikke at 'slå til' på arbejdsmarkedet, - kan en hypotese være, at tatoveringen i virkeligheden står for den ultimative manifestation af 'frihed'?

Nogle mener, at tatoveringen støtter os i at 'fortælle' den historie, vi gerne vil vise andre, og samtidig minde os selv om den historie og de værdier vi er en del af og kommer fra.

Selvom virksomhederne vil have, at vi tager deres 'skjorte' på - er vi måske ved at blive mere og mere bevidste om, at det må være os selv, der bestemmer, hvad der er inden under?

Den virkelige manifestering?

Tatovering eller ej - måske er vi i langt højere grad ved at indse, at vi er vores historie og vores værdier, og at det kan ingen tage fra os. Når vi tør lytte til vores inderste kald og kærligheden til os selv, er vi i et med ånd, sind og krop. Det er måske også en del af den virkelige manifestering af frihed?

'I believe that every single event in life happens in an opportunity to choose love over fear.' – Oprah Winfrey

Outplacement SUPPLY

Outplacement SUPPLY hjælper mennesker videre i deres jobliv og karriere. Har du lyst til at vide, hvad vi kan hjælpe dig med, kan du orientere dig på vores hjemmeside www.outplacementsupply.dk.

Se seneste udgave af vores SUPPLY Magasin her.

Vores bevidsthed hænger sammen med vores virkelighed. Så enkelt er det! Når vi bevarer evnen til at være i kontakt med vores bevidsthed, kan vi tiltrække det, vi ønsker i livet.

Barbara Scheel & Jesper Møller Outplacement SUPPLY

Læs også...
FORRIGE POSTS 
TIDLIGERE POSTS
SØG
No tags yet.
FOLLOW ME
  • Facebook Basic Square

SCHEEL CPH

Barbara Maegaard Scheel

Kontaktinformationer

Barbara Maegaard Scheel / Scheel Cph - CVR: 20853131

Mail: barbara@scheelcph.dk - Mobil: +45 4050 2950

Øvrige oplysninger 

Nordea Bank- Lyngby Afdeling - Lyngby Hovedgade 98, 2800 Lyngby

Konto: Reg. 2252 / Kontonr. 6279452540

SCHEEL CPH  Barbara Scheel   +45 40502950  barbara@scheelcph.dk   CVR 20853131

Website by SCHEEL CPH - since 2014 - All rights reserved - Copyright 2019