E-bog Kapitel 4 Succesfuld Karriererådgivning

KAPITEL 4

E-bog SUCCESFULD KARRIERERÅDGIVNING

Kære Netværk

'SPØRG - den ædle kunst at spørge ydmygt i stedet for at belære'...

Med inspiration fra Edgar H. Schein's metode, i hans bog 'SPØRG - den ædle kunst at spørge ydmygt i stedet for at belære', kom kapitel 4 i min E-bog Succesfuld Karriereråd-givning på plads, og du kan nu downloade dette kapitel her. Spørg alt det du gerne vil i dine karriererådgivninger - bare du spørger med respekt og relevans - og bare du ikke begiver dig ud i terapi! Kapitel 4 er et kort kapitel. Mit fokus til næste kapitel er at samle nogle af de mest fantastiske historier fra de af mine kandidater, der har valgt at forfølge deres drømme og med succes har opnået at komme ud over 'rampen'. Jeg vil også samle nogle af de historier, hvor forfølgelsen har været et 'kald' efter en alvorlig depression eller stresslidelse, og hvordan disse mennesker har formået at vende en negativ tilstand til noget positivt og givende - både for dem selv og deres omgivelser. Som altid vil jeg takke dig, fordi du læser med, fordi du giver mig nye input til min bog, fordi du giver mig al den positive feedback, og fordi du er i mit netværk. Tusind tak.

De aller bedste hilsener Barbara

SCHEEL CPH 40502950 www.scheelcph.dk

Læs også...
FORRIGE POSTS 
TIDLIGERE POSTS
SØG
No tags yet.
FOLLOW ME
  • Facebook Basic Square

SCHEEL CPH

Barbara Maegaard Scheel

Kontaktinformationer

Barbara Maegaard Scheel / Scheel Cph - CVR: 20853131

Mail: barbara@scheelcph.dk - Mobil: +45 4050 2950

Øvrige oplysninger 

Nordea Bank- Lyngby Afdeling - Lyngby Hovedgade 98, 2800 Lyngby

Konto: Reg. 2252 / Kontonr. 6279452540

SCHEEL CPH  Barbara Scheel   +45 40502950  barbara@scheelcph.dk   CVR 20853131

Website by SCHEEL CPH - since 2014 - All rights reserved - Copyright 2019