E-bog Kapitel 3 Succesfuld Karriererådgivning


Så er Kapitel 3 her!

E-bogen Succesfuld Karriererådgivning Download Kapitel 3 fra min nye e-bog gratis!

Kære Netværk

Så er der endnu engang gået en måned - og hvilken måned!

Det er som om, verden hele tiden forsøger at gøre os mere og mere skarpe på, hvem vi er, hvilke værdier vi har, og hvordan vi skal 'bevæge os' i denne verdens hurtige udvikling! Endnu engang er jeg glad for, at jeg har besluttet at gøre denne bog Succesfuld Karriererådgivning til en e-bog i proces, for med mit mindset og min enorme nysgerrighed på hvad der 'venter lige om hjørnet', er det faktisk en udfordring at få mine kapitler afsluttet, uden at jeg finder en ny spændende artikel, eller afholder en ny spændende workshop hvor deltagerne bidrager med deres viden og knowhow, og som jeg bare tænker, jeg må have med i mit kapitel. KAPITEL 3 Men nu er det her, Kapitel 3, som jeg glæder mig til at dele med dig. Kapitlet handler om Job & Karriere i Visdomssamfundet.

Du vil stifte bekendtskab med Karrierebegrebet og begrebet i den nye tid, Integritet, Autenticitet, Overbevisninger, Tidens krav til karriere, 'Disruption', Hvorfor det bliver smart at være offline i perioder, forfatter og speaker Deepak Chopra, Karrieremodellen Decision Dynamics, Gay Hendricks teori i THE BIG LEAP, Karrierehistorien, Elementer du skal være opmærksom på som rådgiver, og selvfølgelig et Worksheet hvor du kan arbejde med dit eget forhold til begrebet karriere og meget mere. Jeg er endnu engang overvældet og super glad for alle de tilkendegivelser, jeg har fået vedrørende forrige kapitel. Tusind tak for den positive og fantastiske feedback. Det betyder så meget.

Tusind tak for jeres feedback.Gå direkte til nedenstående link og download Kapitel 3

ps. Hvis du ikke allerede kender til og har modtaget og læst Kapitel 1 og 2 fra min e-bog Succesfuld Karriererådgivning, kan du med fordel læse videre her på siden og få mulighed for at downloade både Kapitel 1, 2 & 3 på samme tid.

Rigtig god start på det nye år 2016

SUCCESFULD KARRIERERÅDGIVNING KAPITEL 3, 2016


HVORFOR SUCCESFULD KARRIERERÅDGIVNING?


JEG HAR VÆRET ’bidt’ af karriererådgivning, lige siden den allerførste gang jeg sad overfor et andet menneske og skulle coache i konteksten. MIN FASCINATION for det enkelte menneskes historie holder aldrig op, og hver eneste rådgivning er en gave! Jeg har de mest dejlige mennesker i rådgivning og inspirerende mennesker på mine workshops, og jeg har fantastiske karriererådgivere og coaches i mit netværk, som jeg videndeler med kontinuerlig. Uden alle disse mennesker havde jeg ikke været den rådgiver, jeg er i dag. Jeg har verdens bedste job! BOGEN Succesfuld Karriererådgivning er skrevet på baggrund af mine mange hundrede rådgivninger, utallige workshops og foredrag indenfor konteksten, og handler om hvordan du rådgiver mennesker, der skal videre i deres karriere og job,- så det virkelig rykker! For alle kan lære kunsten! Og der er brug for den! Vi udvikler os, skifter job og karriere som aldrig før! BOGEN GIVER DIG værktøjskassen til en kompetent, inspirerende og succesfuld karriererådgivning. FOR ALLE DER RÅDGIVES, fortjener at få den bedste rådgivning af den der rådgiver, og alle der rådgiver, fortjener at kunne give den de rådgiver den allerbedste rådgivning. INTET MINDRE END! Og det er uanset, om du arbejder som rådgiver i privat regi, i et konsulenthus, som jobkonsulent i et jobcenter eller karriererådgiver i en A-kasse,- ELLER ...måske aldrig har rådgivet før i den kontekst! OG SÅ HANDLER bogen naturligvis om dig som karriererådgiver! For alle kan kalde sig karriererådgiver, men ikke alle oplever, at de har kompetencerne til at levere en succesfuld karriererådgivning, - for hvad er det? Og hvem er du som rådgiver?


Jeg glæder mig til at dele med dig! E-bogen er gratis, jeg arbejder på et kapitel hver måned, som du kan downloade her fra mine nyhedsmails eller direkte fra min website.

HOLD ØJE MED de kommende kapitler. Jeg skal nok advisere dig.


LINK TIL BOGENS 1 & 2 & 3 KAPITEL får du her


De bedste hilsener Barbara

Læs også...
FORRIGE POSTS 
TIDLIGERE POSTS
SØG
No tags yet.
FOLLOW ME
  • Facebook Basic Square

SCHEEL CPH

Barbara Maegaard Scheel

Kontaktinformationer

Barbara Maegaard Scheel / Scheel Cph - CVR: 20853131

Mail: barbara@scheelcph.dk - Mobil: +45 4050 2950

Øvrige oplysninger 

Nordea Bank- Lyngby Afdeling - Lyngby Hovedgade 98, 2800 Lyngby

Konto: Reg. 2252 / Kontonr. 6279452540

SCHEEL CPH  Barbara Scheel   +45 40502950  barbara@scheelcph.dk   CVR 20853131

Website by SCHEEL CPH - since 2014 - All rights reserved - Copyright 2019