To 'Bring a lot to the table!'


’Bring a lot to the table’


På engelsk er der et udtryk, der hedder ’Bring a lot to the table’. Jeg elsker det udtryk! Jeg burde kende til det gennem mit arbejde indenfor Human Resource, men det er min datter, der har lært mig det for ikke så længe siden. Hun spiller basketball og studerer på et universitet i USA. Udtrykket siger med få ord det, som vi på dansk bruger mange ord på at beskrive og egentlig har svært ved at udtrykke.

Udtrykket betyder nemlig på én og samme gang; ’Jeg har mange kompetencer’, ’Jeg kan mere end det, i vil have’, ’Jeg kan bestride jobbet’, ’I bliver ikke skuffet over at vælge mig’, ’Jeg har mere end kvalifikationerne’, ’Jeg er knaldhamrende kreativ, innovativ, dygtig, hurtig, intelligent, venlig, imødekommende, en god kollega, teamplayer’, m.m. Kort fortalt; ’Jeg kommer med noget, som kan blive til jeres benefit’.

Når min datter har fået sit scholarship i USA, er det fordi, hun i den sammenhæng dagligt og kontinuerligt ’Brings a lot to the table’. Med andre ord; hun er ikke til at komme udenom!

Tænk hvis vi, når vi ved et jobinterview, får det klassiske spørgsmål ’Hvorfor skal vi vælge dig?’, – kunne sige ’Because I bring a lot to the table!’

Selvom det desværre herhjemme ikke er så entydig et svar, vi kan give, – er det faktisk det, der er sagens kerne. Vi skal kunne, med få ord, kropsprog og attitude, fortælle den anden og ikke mindst os selv, at vi kan noget, som de har brug for, og som vi vil bidrage med,- og at de ikke kan komme udenom os.'

OVENSTÅENDE er et uddrag fra min e-bog Succesfuld Karriererådgivning Kapitel 2, og indgangen til afsnittet, der handler om, hvor fantastisk mange muligheder der manifesterer sig, når vi ved, hvad vi kan 'Bring to the table'.


’Bring a lot to the table’

...handler om at turde dig! Have the courage

to follow your heart and intuition They somehow know what you truly want to become. - Steve Jobs.


Måske sker der ændringer i den organisation, du arbejder i, og du overvejer, om tiden er moden til, at du skal videre. Du kan mærke, at du har svært ved at finde ud af, hvad du skal, og synes det er en udfordring at finde retning og nye mål. Du kan mærke, der er noget, der ligger og venter på dig, og du er nysgerrig efter at finde frem til, hvad det er.

Kender du det? Jeg har, som mange andre, prøvet at været i en situation, hvor jeg vidste, at jeg ikke længere matchede den stilling, jeg sad i. Jeg havde bare så svært ved at finde ud af, hvor jeg skulle hen, og hvordan jeg kunne bruge mine kompetencer, hvis jeg ikke var i det job. Jeg havde praktisk taget glemt den fantastiske følelse, jeg har, når jeg arbejder med noget, jeg virkelig brænder for. Jeg havde svigtet mig selv ved at blive i et uinspirerende job alt for længe. Det var ikke organisationens skyld, men min egen. Der var nogle omstændigheder tilstede, der gjorde, at det bare ikke kunne være anderledes på daværende tidspunkt. Jeg havde på en måde mistet evnen til at lytte til mine inderste værdier og min intuition, og var derfor ikke i balance med min integritet.

At være i ubalance betød, at jeg ikke kunne tiltrække det, jeg ønskede, for jeg var usikker på, hvilken retning jeg skulle gå, og hvad jeg egentlig ville!

Verden kom i møde Det tog mig to måneders dybt, personligt arbejde, at finde min passion igen og mit drømmejob. Det var fantastisk at være i en proces, hvor jeg kom tilbage til 'mig selv', mine inderste værdier, mine drømme og min integritet. Det var udfordrende, men fantastisk at se, hvordan verden, så snart, jeg turde erkende mine ønsker og behov og lyttede til min intuition, kom mig i møde med spændende nye muligheder, og hvordan jeg tiltrak det, jeg allermest havde behov for og gerne ville arbejde med. At finde frem til den fantastiske kombination af kompetencer, hvor jeg følte mig fuldkommen i balance, med det jeg kan, og det jeg ønsker at arbejde med, krævede mere end den almindelige karriereafklaring,- og jobsøgningsproces.


Bevidstheden om, at dine tanker skaber dine følelser, og dine følelser skaber dine handlinger, er første step i retningen hen i mod at åbne din opmærksomhed mod dig selv, dine behov, dine talenter, dine drømme og derved din integritet.

For... Når du er i integritet, ved du, hvad du vil! Når du er integritet, kan andre mennesker læse dig! Når du er i integritet, er du en stærk ressource! Når du er i integritet, tager du ansvar for dine behov og din udvikling Når du er integritet, kan du prioritere din ambition, og tiltrække det liv du ønsker Når du er i integritet, behøver du kun at være dig Når du er i integritet, er du ikke til at komme udenom! For det er, når du er i integritet og kan lytte til din intuition, at du virkelig rykker!

Det var den dybe indsigtsfulde dialog og processer i rådgivningsforløbet, der bragte mig i kontakt med min integritet. Jeg har arbejdet som rådgiver i næsten hele mit erhvervsliv, og jeg har været katalysator for hundredevis af processer for andre mennesker i lignende situationer. Da jeg pludselig stod i min egen forandringsproces, var det derfor ikke svært for mig at række hånden ud og få hjælp til at komme videre. Denne proces var en gave. Fordi det er, når vi går gennem processer selv, at vi bliver klogere, - hele tiden. På baggrund af min egen oplevelse og min mangeårige erfaring som karriererådgiver for de mennesker, der uanset årsagen, skal videre i deres liv, har jeg i samarbejde med min kollega og rådgiver Jesper Møller sat fokus på de elementer i et outplacementforløb, som vi mener er afgørende for, at man bevæger sig i den rigtige retning i det nuværende (visdoms-)samfund, hvor det at være i integritet og balance er nogle af nøgleordene. Der sker så meget i verden på alle planer, og det handler om at finde sig selv i det, så vi føler, at vi lever,- og ikke bare overlever.

Det handler med andre ord om mere end den traditionelle jobsøgning, hvor CV og ansøgning er i fokus.

Vores koncept Job Crafting er et supplement til de traditionelle outplacementforløb, og tilgodeser dig, der ønsker mere end det. Du bliver bevidst om, hvad du kan 'bring to the table.'

’Bring a lot to the table’

...er også taglinen, når det gælder karrierekurset MAGIC 4 WOMEN

Det er så fantastisk skønt og befriende, når vi føler os i eet med, hvem vi er, og hvad vi kan. Så føles livet levende, udviklende og let, og vi føler, at vi tiltrækker de mest fantastiske ting. Kærlighed, det rigtige job og overflod kommer til os. Engang imellem kan vi bare være så meget i tvivl om, hvad vi egentlig skal arbejde med, og hvordan vi kan bruge os selv på den bedste måde. Vi kan blive kede af det, bange og stresset, når vi ikke rigtig kan finde ud af, hvordan vi skal komme videre. Jeg har oplevet så mange kvinder i mine karriererådgivningsforløb og i mine workshop, som inderligt ønsker, at finde deres mål og retning og turde arbejde mod det. På opfordring har jeg derfor lavet et kursus på 4 eftermiddage, som er et karrierekursus, hvor du får mulighed for at arbejde med spændende og intuitive processer, der giver dig indsigt og afklaring i, hvad du skal fremover. Tilmeld dig mit kursus, hvis du har brug for at lytte til dig selv, overvejer at skifte job, finde nye karrieremuligheder, eller hvis du:

 • Vil være knivskarp på, hvad du kan bidrage med i denne verden

 • Vil have en skarp og afklaret kompetenceprofil

 • Vil kende din 'historie' og blive klar over hvorfor du er der, hvor du er lige nu

 • Tør gå tæt på dig selv og dine drømme - virkelig tæt!

 • Vil lære at lytte til dine inderste behov og din intuition

 • Tør 'flirte' med ordet Outstanding

 • Kan lide at arbejde med kreative, konstruktive og intuitive processer

 • Vide hvor og hvordan du skal søge videre

 • Blive i stand til at træffe nye beslutninger

 • Styrke din integritet

 • Vil være den, der kommer i betragtning

 • Begynde din personlige rejse nu!

For at alle kan være med, holdes kurset eftermiddage kl. 15.00 - 18.00. 4 workshop a' 3 timer Tirsdag d. 26 januar kl. 15.00 - 18.00 Tirsdag d. 09 februar kl. 15.00 - 18.00 Tirsdag d. 23 februar kl. 15.00 - 18.00 Tirsdag d. 08 marts kl. 15.00 - 18.00

Du vil arbejde sammen med andre spændende kvinder i processer, der virkelig får dig til at rykke. Kurset indeholder derudover 1 individuel session a' 2 timer.

Der er 10 pladser på holdet, kom i betragtning, læs mere her

SUCCESFULD KARRIERERÅDGIVNING

Succesfuld Karriererådgivning er en 3 timers workshop, der gør rådgivende konsulenter i stand til at rådgive andre på en skarp, effektfuld, empatisk og engageret måde, så det virkelig rykker!

Målet er mennesker i job Metoden er den knivskarpe, professionelle samtale Ressourcen er dig som rådgiver

For det starter altid med rådgiveren!

Workshoppen er til Jobcentre, A-kasser og organisationer og deres rådgivende medarbejdere.

KURSUS Succesfuld Karriererådgivning

Er du vild med at støtte andre i at komme videre i deres liv? Kan du lide at coache og rådgive andre? Kan du godt lide at gøre noget for andre? Og synes du også, at det er en gave at gøre en forskel? Kurset Succesfuld Karriererådgivning er til dig,der gerne vil udvikle dine kompetencer inden for rådgivning af karriere, outplacement og jobsøgning. Måske er du coach eller terapeut, måske rådgiver du til dagligt. Måske har du aldrig rådgivet før, men har været gennem et rådgivningsforløb selv, og føler at du har meget at bidrage med i den kontekst og ønsker at vide mere om muligheden af selv at arbejde i den rolle.

Indhold Kurset tager udgangspunkt i kunsten at rådgive. Der stilles skarpt på, hvad man skal kunne som rådgiver inden for jobsøgning og karriere for at kunne foretage en professionel, dynamisk og succesfuld karriererådgivning. Der tages udgangspunkt i rådgivningens kunst fra A-Z, og der arbejdes effektivt med din rolle som karriere-rådgiver.

Kursets mission er, at gøre dig tryg og kompetent i din rådgivning. Du får redskaber, så du kan udfordre den, du har i rådgivning på en empatisk og anerkendende måde. Inden for Karriererådgivning, er det ikke blot den enkeltes job og karriere, der er i spil, men personens måde at leve sit liv på. Det handler om at få den enkelte videre. En væsentlig del af en succesfuld karriererådgivning er dig som rådgiver.

Kursets varighed

4 workshop a' 3 timer Torsdag d. 28 januar kl. 14.00 - 17.00 Torsdag d. 04 februar kl. 14.00 - 17.00 Torsdag d. 18 februar kl. 14.00 - 17.00 Torsdag d. 25 februar kl. 14.00 - 17.00 Personlig coachingsession af din rolle som karriererådgiver

Mennesker der skal videre i deres karriere og jobliv er på en spændende og særlig rejse,- og den er man som karriererådgiver en del af.

Få en plads på holdet, læs mere her

Sidst men ikke mindst... Sidst men ikke mindst, - inden længe kan du downloade mit 3. kapitel i e-bogen Succesfuld Karriererådgivning. Kapitlet kommer til at handle om Karrieren i Visdomsamfundet. Kapitlet kan downloades fra min website. Jeg skal nok advisere dig. Fortsat rigtig god november. De bedste hilsener Barbara Karriererådgiver SCHEEL CPH

barbara@scheelcph.dk

Ønsker du at dele denne mail med dit netværk, er du velkommen til at sende den videre.

Læs også...
FORRIGE POSTS 
TIDLIGERE POSTS
SØG
No tags yet.
FOLLOW ME
 • Facebook Basic Square

SCHEEL CPH

Barbara Maegaard Scheel

Kontaktinformationer

Barbara Maegaard Scheel / Scheel Cph - CVR: 20853131

Mail: barbara@scheelcph.dk - Mobil: +45 4050 2950

SCHEEL CPH  Barbara Scheel   +45 40502950  barbara@scheelcph.dk   CVR 20853131

Website by SCHEEL CPH - since 2014 - All rights reserved - Copyright 2019