Er du en ugle, ræv eller grævling?, spurgte han!


Er du en ugle, ræv eller grævling? spurgte han.

Er du en ugle, ræv eller grævling? spurgte han, og det kunne jeg altså overhovedet ikke svare på! Faktisk var jeg super forvirret?! Hvorfor i alverden spurgte han pludselig om det? Jeg havde godt hørt om Enneagrammet og noget med 4'ere , 7'ere og 8'ere, og jeg kendte udmærket til JTI - Jungs Typologi med ENFP'er, ISTJ'er, det underviser jeg jo selv i! Jeg kendte da også godt den med 'stædig som et æsel', hvis det skulle have noget med dyr at gøre, men jeg vidste også, at hans spørgsmål overhovedet ikke gik i den retning! Han kendte nemlig ikke noget til alle disse ting - (måske på nær det sidste med æslet) - han var nemlig kun 3 år!


Hans store øjne holdt mine fast i nogle sekunder, hvor han tydeligvis kunne mærke, at jeg kom på usikker grund - men hvor jeg, idet jeg tillod mig at dykke langt ind i hans blik - lod tiden stå stille et øjeblik, og hvor jeg lod fornemmelsen af tanker og følelser sive ud i alle afkroge af mit sind og min krop for tilsammen at danne disse ord, som uden forvarsel kom ud af min mund - 'Jeg er hverken en ugle, en ræv eller en grævling. Jeg er en sommerfugl!!'

'Selvfølgelig!' råbte han og rejste sig op og foldede sine arme ud og løftede dem op over hovedet og baskede med dem som en sommerfugl. 'Sådan her!' råbte han og løb lykkelig rundt! Ja, sådan der!, tænkte jeg.

Det blev starten på min rejse ud af min 'skal'. Puppen som havde været en fantastisk holdeplads for alle de følelser, som jeg havde svært ved at komme ud med, alle de kompetencer jeg ikke havde været modig nok til at bruge fuldt ud, alle de tanker som jeg havde ladet gå i ring igen og igen, og som havde forårsaget at puppen ikke forgik men blev ved og ved med at holde fast i at være puppe. (...det var jo rent faktisk også det nemmeste!!)

Men nu var det tid til at turde! Nu var det tid til at folde alt dette ud! Det var slut med at ligge i dvale. Jeg blev med andre ord nødt til at være i integritet og være hel. For kun sådan kan en puppe blive til en sommerfugl! Og det havde jeg jo lige fortalt ham, at jeg var! Og en sommerfugl kan jo ikke flyve, hvis den ikke er hel! Der var altså ingen vej tilbage!

Jeg fandt hurtigt ud af, at det ikke bare lige var sådan, at forlade den der puppe! Den havde altså været der i rigtig, rigtig, mange år, og først som æg og så larve, hvor den altså havde klaret sig gennem mange årsskift, usikre tider, farefulde færd og både snoet sig, rullet sig sammen og engang imellem forsøgt at 'løbe' sin vej så godt den kunne! (...en usædvanlig stærk og ikke-nedbrydelig larve og senere puppe!) Men der var ingen vej uden om. Da først den ene vinge på sommerfuglen brød ud af puppen, revnede hele skallen! NÅR MODET VINDER OVER FRYGTEN Som karriererådgiver og coach, oplever jeg dagligt mennesker, der er på vej ud af deres 'skal'. Det er fantastisk at se det udtryk, der glider hen over den enkeltes ansigt, når modet til positiv forandring overskygger frygtens lammende greb. Når indsigten, i hvordan overbevisninger styrer vores liv, bliver integreret i den enkeltes bevidsthed. WOW, det føles faktisk, som om de flyver!


TRANSFORMATION Inden for den indianske 'medicin' står sommerfuglen for Tranformation. Sommerfuglens 'medicin' fortæller, at livet er en uendelig selvtranformations-proces. Det siger næsten sig selv! 'Medicinen' spørger os om, hvor vi er i livet. Jeg tillader mig at hente nedenstående fra Jamie Sams & David Carsons bog 'Medicin Cards';

'Like Butterfly, you are always at a certain station of your life activities. You may be at the egg stage, which is the beginning of all things. This is the stage at which an idea is born but has not yet become a reality. The larva stage is the point at which you decide to create the idea in the psysical world. The cocoon stage involves 'going within': doing or developing your project, idea or aspects of personality. The final stage og tranformation is leaving of the chrysalis and birth. This last step involves sharing the colors and joy of your creation with the world. The Butterfly 'medicine' assists you in finding the next step for your personal life or career.' HVERKEN UGLE, RÆV ELLER GRÆVLING Nej, jeg var hverken ugle, ræv eller grævling, men sommerfugl! Således var min lille nevø på dengang 3 år katalysator for starten på min transformationsproces!

Rigtig god 1. december.

INDIVIDUELLE SESSIONS, KURSER & WORKSHOP

KURSUS Succesfuld Karriererådgivning Få en plads på holdet forår 2016


KURSUS

Transformation & Integritet - find din næste karriere (Magic 4 Women) Book plads på det næste hold i 2016

Kontakt barbara@scheelcph.dkLæs også...
FORRIGE POSTS 
TIDLIGERE POSTS
SØG
No tags yet.
FOLLOW ME
  • Facebook Basic Square

SCHEEL CPH

Barbara Maegaard Scheel

Kontaktinformationer

Barbara Maegaard Scheel / Scheel Cph - CVR: 20853131

Mail: barbara@scheelcph.dk - Mobil: +45 4050 2950

Øvrige oplysninger 

Nordea Bank- Lyngby Afdeling - Lyngby Hovedgade 98, 2800 Lyngby

Konto: Reg. 2252 / Kontonr. 6279452540

SCHEEL CPH  Barbara Scheel   +45 40502950  barbara@scheelcph.dk   CVR 20853131

Website by SCHEEL CPH - since 2014 - All rights reserved - Copyright 2019