E-bogen Kapitel 1 Succesfuld Karriererådgivning


Så er den her!

E-bogen Succesfuld Karriererådgivning

Download min nye e-bog gratis!

JEG HAR VÆRET ’bidt’ af karriererådgivning, lige siden den allerførste gang jeg sad overfor et andet menneske og skulle coache i konteksten. MIN FASCINATION for det enkelte menneskes historie holder aldrig op, og hver eneste rådgivning er en gave! Jeg har de mest dejlige mennesker i rådgivning og inspirerende mennesker på mine workshops, og jeg har fantastiske karriererådgivere og coaches i mit netværk, som jeg videndeler med kontinuerlig. Uden alle disse mennesker havde jeg ikke været den rådgiver, jeg er i dag. Jeg har verdens bedste job! BOGEN Succesfuld Karriererådgivning er skrevet på baggrund af mine mange hundrede rådgivninger, utallige workshops og foredrag indenfor konteksten, og handler om hvordan du rådgiver mennesker, der skal videre i deres karriere og job,- så det virkelig rykker! For alle kan lære kunsten! Og der er brug for den! Vi udvikler os, skifter job og karriere som aldrig før! BOGEN GIVER DIG værktøjskassen til en kompetent, inspirerende og succesfuld karriererådgivning. FOR ALLE DER RÅDGIVES, fortjener at få den bedste rådgivning af den der rådgiver, og alle der rådgiver, fortjener at kunne give den de rådgiver den allerbedste rådgivning. INTET MINDRE END! Og det er uanset, om du arbejder som rådgiver i privat regi, i et konsulenthus, som jobkonsulent i et jobcenter eller karriererådgiver i en A-kasse,- ELLER ...måske aldrig har rådgivet før i den kontekst! OG SÅ HANDLER bogen naturligvis om dig som karriererådgiver! For alle kan kalde sig karriererådgiver, men ikke alle oplever, at de har kompetencerne til at levere en succesfuld karriererådgivning, - for hvad er det? Og hvem er du som rådgiver?

Jeg glæder mig til at dele med dig! E-bogen er gratis, jeg arbejder på et kapitel hver måned, som du kan downloade her fra mine nyhedsmails eller direkte fra min website.

HOLD ØJE MED de kommende kapitler. Jeg skal nok advisere dig.


LINK TIL BOGENS FØRSTE KAPITEL får du her

SUCCESFULD KARRIERERÅDGIVNING KAPITEL 1 2015

Du kan også downloade kapitlerne direkte fra min website. Se link nederst i denne mail.

Læs også...
FORRIGE POSTS 
TIDLIGERE POSTS
SØG
No tags yet.
FOLLOW ME
  • Facebook Basic Square

SCHEEL CPH

Barbara Maegaard Scheel

Kontaktinformationer

Barbara Maegaard Scheel / Scheel Cph - CVR: 20853131

Mail: barbara@scheelcph.dk - Mobil: +45 4050 2950

SCHEEL CPH  Barbara Scheel   +45 40502950  barbara@scheelcph.dk   CVR 20853131

Website by SCHEEL CPH - since 2014 - All rights reserved - Copyright 2019