Buddha

a few words 
referencer

What I do
Jeg coacher og rådgiver dig i at leve dit liv i overensstemmelse med den du er, det du vil bidrage med, og måden du vil være i verden på.

Buddha

''Der er ingen tvivl om, at mit forløb har haft en fantastisk betydning for mig personligt og mit syn på min karriere. 
Jeg er utrolig glad for, at du har formået at drøfte det, der nu var relevant for mig og min udvikling på et givet tidspunkt. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til dit arbejde og din tilgang til mennesker i det hele taget.' 

 

Nicolai / CEO

 

'Barbara is continuously demonstrating a high insight in her areas of expertise, she is always relevant and she is able to challenge and develop you to increase your impact and your carrer management tools. 

 

Barbara is not just doing her "job", she is dedicated, resultdriven and truly wants to make a difference for her customers and participants. 

Do you want results, I would definitely select Barbara.'

Kirsten / HR Direktør

Mountain Range

'Barbara giver en meget personlig rådgivning, hvor tilgangen altid er med fokus på det konstruktive og løsningsorienterede. Med hendes store livserfaring og mange professionelle kompetencer evner hun på bedste vis at kunne sætte sig i andres sted for bedre at kunne yde optimal og anvendelig rådgivning og sparring. Som modtager af hendes rådgivning er man i trygge hænder. 

 

Jeg oplever, at Barbara har uendelig mange resourcer og værktøjer, som hun kan tage i brug, så næsten alle situationer, problemstillinger og tilstande kan drejes i en positiv og konstruktiv retning. 

En væsentlig egenskab ved Barbara er hendes humør og entusiasme, som er meget smittende på en selv og på en forsamling - og det er med til at få noget kompliceret til at virke enkelt og ukompliceret.'

 

Christian / Chef 

Buddha

'I Rudersdal Initiatek, i Rudersdal Kommune, var så heldige at vi kunne tilknytte Barbara Scheel som vores faste eksterne karriererådgiver. 

 

Gennem 1 ½ år fik over 150 deltagere mulighed for at deltage i de mange spændende workshops og individuelle sessioner, Barbara stod for. Samtlige deltagere var særdeles begejstrede for samarbejdet med Barbara, som formåede at hjælpe alle videre mod nye jobs og nye muligheder. 

 

Barbaras faglige og personlige spændvidde er stor. Hun har formået at hjælpe såvel direktører, akademikere, kontorassistenter, flygtninge som ufaglærte.​ Barbaras faglighed og professionalisme er indiskutabel. Hun er en af de dygtigste, jeg har mødt i branchen, og hun har en personlig udstråling, som gør at tillid, respekt, åbenhed og ligeværdighed etableres meget hurtigt, hvilket klart er medvirkende til de gode resultater, Barbara opnår.

De mange positive tilbagemeldinger, og især de essentielle resultater i form af at deltagere kom i job, medvirkede til hele projektets store succes.

 

Jeg giver hermed Barbara Scheel mine allerbedste anbefalinger.'

 

Susanne Vænggaard / Chef for Rudersdal Initiatek

Image by Alex Shutin

 'Jeg har oplevet Barbara Scheel som lyttende, diskret og tillidsvækkende med udfoldelse af betydelige indlevelsesevner, så jeg aldrig var i tvivl om det individuelle fokus. 

 

Resultatet har følgelig været en palet af mange nyttige værktøjer og indfaldsvinkler til jobsøgning - mange af dem havde jeg i udgangspositionen aldrig selv haft fantasi til at forestille mig som realistiske; men Barbaras rådgivning bortvejrede enhver tvivl til fordel for fast overbevisning.'
 

Keld /  Marketing, Leder

Buddha

Jeg havde den store fornøjelse af at blive coachet af Barbara i forbindelse med, at jeg skulle finde et nyt job.

 

Mit forløb med Barbara havde den super fede effekt, at min jobsøgning ikke blev til en traditionel snæversporet proces bundet op på at sende ansøgninger afsted, men i stedet en bred og lærerig proces, hvor jeg fandt et job, jeg virkelig var sikker på, jeg ville synes var sjovt.

 

Barbara lærte mig, at det centrale ikke var at tænke på, hvilket job jeg ønskede, men i stedet at finde de kompetencer som gav mig energi, ild i øjnene og selvtillid. Kæmpe forskel.

 

Processen gav mig både professionel og personlig udvikling, og det har været en kæmpe gave at blive inspireret af Barbaras livssyn, erfaring og guidance.

Det er klart noget jeg ville gøre igen.

Jess / CFO

Buddha

'Jeg har været heldig at modtage individuel rådgivning af Barbara.  

Barbaras støtte og rådgivning har været afgørende for mig i forbindelse med opstart af min selvstændige virksomhed.

Ikke bare ved at lytte og opmuntre mig men også ved at kunne gøre mig opmærksom på de faldgrupper der måtte være, ved at vise en ægte engageret interesse. 

Barbara har en meget entusiastisk energi, den er meget opløftende, især i en proces hvor man som menneske har brug for sparring og vejledning for at komme seriøst videre.

Som instruktør og vejleder i sine workshops er Barbara fantastisk med sin smittende energi. Man lytter intenst med og får utroligt meget med sig.

Både i fælles forum og i personlig rådgivning er Barbara nærværende og meget ægte.

Tak for det!'

Birgitte / Selvstændig erhvervsdrivende

Velkommen til Coaching og Karriererådgivning 

Book en session eller reserver plads på et kursus.

Her på mit website kan du læse, hvad jeg tilbyder dig, som privatperson, som leder eller medarbejder. 

Ring eller skriv til mig, hvis du har spørgsmål. Du er meget velkommen, mobil 40502950 eller mail barbara@scheelcph.dk

Jeg vil glæde mig til at tale med dig.

De bedste hilsener

Barbara 

Barbara Maegaard Scheel

Coach, psykoterapeut & karriererådgiver

x- 2-4 BARBARA  IMG_2496, kopi 2 2.jpg

karriere
coaching

når du er opsagt 

...læs mere