KURSUS

 

 

Kursus

Karrierecoach & Rådgiver 

 

Sådan arbejder

du som professionel Karrierecoach

2 dage som klæder dig på til rollen som karrierecoach. 

 KARRIERECOACH  

Når man opsøger en karrierecoach, er det fordi man har brug for hjælp til at komme videre i sit arbejdsliv! I de fleste tilfælde er det fordi, man er blevet opsagt eller selv ønsker at søge nye udfordringer.

 

Uanset årsagen er det vigtigt, at resultatet af processen bliver så succesfuldt som mulig. Derfor skal den konsulent, man rådgives af, have de rette kompetencer og værktøjer.

Karrierecoaching og rådgivning er ikke Life Coaching, men coaching i en meget konkret kontekst og med et klart og målrettet formål. 

 

Kurset Karrierecoach giver dig værktøjer til at styrke dine muligheder for at arbejde med mennesker, der skal videre i deres job og 

karriere.

 

 

Indhold

 

 

På kurset får du de nyeste temaer inden for karrierecoaching og rådgivning.

 

Du introduceres til helt konkrete metodikker og værktøjer i karriere-rådgivningsprocessen, heriblandt hvordan du strukturerer et Karriererådgivnings,- samt Outplacementforløb, så de mennesker, du rådgiver, får større mulighed for at omsætte talent, kompetencer, ressourcer og potentialer i et nyt job eller ny karriere.

 

Derudover vil du opnå at udarbejde din egen stærke personlige profil, gennemgå en spændende personlighedstest,- og karriereprofil samt få viden om, hvor og hvordan du kan benytte dine kompetencer.

 

På kurset får du e-bogen Succesfuld Karrierecoaching samt tilhørende Workbook.

 

Dato & Sted

 

 

Kursets varighed er på i alt 2 dage og afholdes i en lokation i København

Det næste kursus afholdes på følgende datoer:

 

Torsdag d. XX   kl. 10.00 – 15.30

Torsdag d. XX  kl. 10.00 – 15.30

 

På kurset modtager du E-Bogen Succesfuld Karrierecoaching, som er på 259 sider der bl.a. indeholder worksheets og over 35 øvelser, som du kan bruge direkte i dine coachingsessioner.

 

Overblik

 

På kurset introduceres du til elementerne i den moderne jobsøgning. 

 

Din rolle som Karriererådgiver

Kandidaten –hvem er det?

Jobsøgningsprocessen fra A-Z

Strukturering af Karriererådgivnings –samt Outplacementforløb

Karriere –WHY?

Den personlige PROFIL

Storytelling–personlig branding 

Netværk

Barrierer i jobsøgningsprocessen

Kultur, Værdier og Mening

Kompetenceafklaring

Virksomhedssøgning

Rekruttering & Headhunting

Målrettet og brugbart CV

Den skriftlige ansøgning

Pitch –Elevatortalen - Den personlige præsentation

Jobinterview –sådan forbereder du kandidaten

Selvledelse i jobsøgningsprocessen 

Din egen PROFIL - KARRIEREMODELLEN -Decision Dynamics

 

Din rolle som Karriererådgiver 

 

Din rolle som karrierecoach og rådgiver er vigtig. 

Som rådgiver for mennesker, der skal videre i deres jobliv og karriere, har du en helt særlig rolle, hvor du både skal kunne rådgive, sparre, coache og vejlede, og altsammen i en særlig fokuseret kontekst og med det klare formål, at personen skal finde et nyt job eller starte selvstændig virksomhed.

 

På kurset introduceres du til rollen og de mange ’kasketter’, etik og moral og ikke mindst det professionelle mindset, du forventes at have, når du arbejder med mennesker, som kommer fra vidt forskellige baggrunde og brancher, og har hver deres erfaring og oplevelser med sig - og ikke mindst hver deres ønskedrøm om et job.

 

 

Kurset er aflyst pga Covid-19

Næste kursus afholdes i starten af 2021 / Datoer kommer.

Hvem er det vi coacher? 

 

De mennesker der indgår i et karriererådgivningsforløb kaldes kandidater, fordi de er kandidater til et potentielt nyt job. 

De fleste kandidater er enten opsagte, fritstillet og/eller ledige tilmeldt deres A-kasse og jobcenter eller har selv sagt deres stilling op og ønsker nye udfordringer.

 

Hver eneste kandidat kræver sin egen opmærksomhed, og det er forskelligt, hvordan kandidaterne oplever den nye situation. Nogle kandidater bliver kede af det og chokeret og oplever frustration og vrede ved en opsigelse, mens andre føler det som en stor lettelse og ser opsigelsen som en kærkommen og spændende mulighed for at komme videre. Andre igen har selv ønsket forandringerne og overvejer måske endda at at starte egen virksomhed

 

På kurset introduceres du til det fokus rådgivningen har for opsagte og jobsøgende kandidater samt den indledende samtale, hvor du sammen med kandidaten forventningsafstemmer behov og mål med forløbet. 

Coaching-processen fra A-Z 

 

Der findes ikke 1 model - der findes mange!

Kurset giver dig overblikket over, hvordan du strukturer et forløb fra A-Z, og hvordan du kan jonglere med værktøjerne på en intuitiv måde, der sikre, at du skaber et intenst og interessant forløb for kandidaten. 

 

Med ca. 14.000 ledige job på Jobindex hver dag og et gennemsnit på ca. 75 ansøgere pr. job, er der ca. 1. million ansøgere til de 14.000 ledige stillinger! 14.000 får jobbet - de resterende ca. 986.000 ansøgere får afslag.

Skal kandidaten komme i betragtning til et job, handler succesfuld jobsøgning derfor om meget mere end udfærdigelse af et CV og en skriftlig ansøgning. 

 

Et Karrrierecoaching,- eller Outplacementforløb øger kandidatens muligheder for at søge de rigtige stillinger, opnå relevante netværksmøder, finde relevante virksomheder, udarbejde målrettede materialer som CV, Profil og Ansøgninger, komme til jobinterviews samt takke ja til et nyt ønskejob. 

 

Du hjælper således kandidaten hele vejen igennem processen, og karrierecoaching er med andre ord et fantastisk værktøj!

 

Tilmelding & Pris 

 

Du tilmelder dig kurset ved at sende en mail til barbara@scheelcph.dk 

Skriv meget gerne et par få linjer om dig selv og din motivation for at deltage i kurset.

Du vil herefter modtage en faktura.

Skriv gerne i mailen hvis du har egen virksomhed, og fakturaen skal stiles der til.

Du er tilmeldt, når fakturaen er betalt.

Kurset har en varighed af 2 dage - begge dage fra kl. 10.00 - 15-30.

Prisen indeholder udover kursusdagene; personligheds test, kursusmateriale/ opgaver til hjemmearbejde, E-bogen 

Succesfuld Karrierecoaching samt Workbook, kaffe/the og vand.

 

Pris for kurset er kr 5.500,- eksklusiv moms.

Har du spørgsmål kan du kontakte Barbara på +45 40502950  eller barbara@scheelcph.dk

Den vigtigste kompetence er din empati!

 

Alt for mange dygtige karriererådgivere, coaches og jobkonsulenter bruger det meste af deres tid på at sidde og redigere i deres klienters CV! 

OG ...lad os bare være helt ærlige! - det er både 'dødkedeligt', og på ingen måde det  

karrierecoaching handler om! 

Baggrund

 

Med over 5000 rådgivningssessioner og mere end 1000 workshops bag sig, har Barbara udviklet Kurset Karrierecoach & rådgiver, der har til formål, at give andre rådgivere, vejledere og coaches værktøjer til at arbejde med mennesker, der har brug for hjælp til at finde et nyt job, en ny karriere eller starte selvstændig virksomhed. 

Hun er optaget af work-life balance og inspireres af hver enkelt menneskes unikke historie, måden hvorpå vi arbejder, motiveres og bidrager i et konstant foranderligt arbejdsmarked. 

Barbara har skrevet e-bogen Succesfuld Karrierecoaching, er medforfatter til bogen 'Kan du mere end det?' samt Magasinet ASCENSION SUPPLY, og på sin blog giver hun ledere og medarbejdere inspiration og input til nytænkning og udvikling.

SCHEEL CPH

Barbara Maegaard Scheel

Kontaktinformationer

Barbara Maegaard Scheel / Scheel Cph - CVR: 20853131

Mail: barbara@scheelcph.dk - Mobil: +45 4050 2950

SCHEEL CPH  Barbara Scheel   +45 40502950  barbara@scheelcph.dk   CVR 20853131

Website by SCHEEL CPH - since 2014 - All rights reserved - Copyright 2019